Καινοτομούμε μαζί !
  
  

Η νέα σειρά Goodyear FUELMAX είναι πλέον διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά και περιλαμβάνει το 1o ελαστικό με βαθμολογία Α για τον άξονα τιμονιού.

Η νέα σειρά εξοικονόμισης καυσίμου Goodyear FUELMAX είναι τώρα διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά και μεταξύ της γκάμας που προσφέρει είναι το πρώτο ελαστικό τιμονιού που έχει καταταχθεί με βαθμολογία Α στην οικονομία καυσίμου.

Οι Ευρωπαϊκοί στόλοι μπορούν πλέον να εποφεληθούν από την τελευταία σειρά σειρά της Goodyear, η οποία είναι διαθέσιμη στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες από τις αρχές Ιανουαρίου 2014. Ανάμεσα στις τρεις οικογένειες της σειράς FUELMAX – FUELMAX S ελαστικά τιμονιού, FUELMAX D ελαστικά διαφορικού και FUELMAX T ελαστικά τρέϊλερ – και οι δύο σειρές για τιμόνι και τρέϊλερ προσφέρουν ελαστικά που έχουν Α – κατάταξη ετικέτας στην εξοικονόμιση καυσίμου σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ελαστικών. Το 385/55 R 22,5 FUELMAX S ελαστικό τιμονιού θεωρείται ότι είναι το πρώτο ελαστικό τιμονιού στην αγορά που πετυχαίνει Α – κατάταξη στην οικονομία καυσίμου.

Τα οικονομικά και οικολογικά οφέλη που μπορούν να προσφέρουν τα FUELMAX είναι αξιοσημείωτα. Ένας επιχειρηματίας με στόλο 50 φορτηγών οχημάτων μπορεί να εξοικονομίσει έως 256.000€ κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας τα ελαστικά FUELMAX στην θέση ελαστικών της ίδιας διάστασης αλλά τα οποία έχουν κατάταξη D – στην Ετικάτα Ελαστικών της Ε.Ε. για την οικονομία καυσίμου.
Αυτό το όφελος αναφέρεται σε 5.120€ κόστος καυσίμου και επιπλέον την μείωση σε εκπομπές CO2 κατά 8.975kg για κάθε φορτηγό ετησίως.

Η σειρά FUELMAX παρουσιάσθηκε τον Σεπτέμβριο 2013, προσφέροντας την καλύτερη αντίσταση κύλισης από κάθε άλλο φορτηγό ελαστικό της Goodyear για εντός δρόμου εφαρμογές που παρουσιάσθηκε στην Ευρωπαϊκή αγορά, με ισσοροπημένη συνολική απόδοση.
Με πάνω από 10% καλύτερη αντίσταση κύλισης σε σύγκριση με τους προκατόχους τους εξοικονομούν κόστος καυσίμου και μειώνουν τις εκπομπές CO2, ενώ επιπλέον προσφέρουν έως 15% περισσότερα χιλιόμετρα με πολλαπλή χρησιμότητα και εξαιρετική πρόσφυση.

fuelmax-goodyear-innocomm

Αφήστε μια απάντηση